Wizz Air въвежда иновативна услуга за резервации на таксита и

...
Wizz Air въвежда иновативна услуга за резервации на таксита и
Коментари Харесай

Wizz Air пуска мобилна услуга за такси и коли под наем


Wizz Air вкарва новаторска услуга за резервации на таксита и коли чартърен
(снимка: Wizz Air)

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air вкарва нова услуга за резервации на таксита и частни прехвърляния Wizz Ride, интегрирана в съществуващото мобилно приложение на компанията.

Платформата е създадена в партньорство с B2B доставчика на транспортни услуги и CarTrawler. Услугата предлага на потребителите необятна гама от благоприятни условия за превоз, с цел да направи пътуването по-ефективно.
още по тематиката
Използвайки софтуера за наземна подвижност на CarTrawler, Wizz Ride дава опция на потребителите да възнамеряват комфортно своето пътешестване, без значение дали то е в този момент или следва в по-далечно бъдеще.

Платформата събира на едно място вариантите за напредване до мечтаната точка, като задачата на услугата е да опрости оптимално. Така потребителите ще би трябвало да посетят единствено едно място – Wizz Ride, където могат да възнамеряват и резервират цялото си напредване от у дома до мечтаната дестинация и мястото си за настаняване там.

Новата услуга, създадена в съдействие с CarTrawler, към този момент е налична в мобилното приложение на Wizz Air, заяви Джордж Михалопулос, основен търговски шеф в Wizz Air, като акцентира, че тя пести време и пари на клиентите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР