WINBET ще раздаде награди на обща стойност 250 000 лв.

...
WINBET ще раздаде награди на обща стойност 250 000 лв.
Коментари Харесай

Награди за общо 250 000 лв. очакват играчите в бонус-играта на WINBET

WINBET ще раздаде награди на обща стойност 250 000 лева в своята специфична празнична бонус-игра, която стартира от през днешния ден. Всеки ден от 18 до 31 декември 2020 година, играчите в платформата winbet.bg могат да завоюват огромни парични награди, а в новогодишната нощ един от тях ще завоюва огромната премия в играта - лек автомобил Mercedes Benz GLE.

Всеки регистриран консуматор на уеб страницата , който слага
залози в секциите , и може да взе участие разпределението на премиите в бонус-играта, като за всеки 50 лева сложени залози с действителни средства, участниците ще получават по един ваучър за присъединяване в тегленето на ежедневните парични награди, а по този начин също и за тегленето на печелившия на огромната премия, което ще се организира на 31 декември.

Тегленията на ежедневните награди за парични награди на стойност от 100 до 1000 лева ще се организират всеки ден в 21:00 ч и ще се излъчват във . В тях ще вземат присъединяване всички консуматори, които са спечелили талони за присъединяване през предходния ден, а цената на паричните награди ще бъде преведена в игралната сметка на печелившите. Също по този начин, всеки ден в допълнение ще бъдат изтегляни и 10 участника, които ще завоюват по 50 бонус-завъртания на
слот играта .

Талоните за присъединяване дават и още един късмет за парични облаги - в специфичното изтегляне на 25 декември 2020 година, когато ще бъдат изтеглени печелившите на специфични парични награди на стойност 500, 2000, 5000 и 10 000 лева В тегленето на тези награди, възможностите на участниците в играта ще зависят от общия брой извоювани талони за присъединяване от самото началото на играта.

Печелившият на огромната премия в бонус-играта на WINBET, лек автомобил Mercedes Benz GLE, ще бъде изтеглена в празничната новогодишна нощ, като в това изтегляне, всички участници ще могат да разчитат на всички талони за присъединяване, насъбрани за целия интервал на играта. Заедно с огромната премия, ще бъдат изтеглени и парични награди на стойност 20 000 и 30 000 лева

Всички детайлности за разпоредбите на бонус-играта са оповестени .

* материалът е възложен от Winbet

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР