WINBET ще бъде официален партньор на Баскетболен клуб Черноморец Бургас

...
WINBET ще бъде официален партньор на Баскетболен клуб Черноморец Бургас
Коментари Харесай

WINBET ще бъде официален партньор на БК Черноморец Бургас

WINBET ще бъде формален сътрудник на Баскетболен клуб Черноморец Бургас през идващите три години.

Съгласно съглашението сред компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на Черноморец по време на мачовете от Националната баскетболна лига, шампионата за Купата на България, както и в зала " Бойчо Брънзов " в Бургас.

Споразумението също по този начин планува специфични бонуси за клуба, според от представянето на тима в другите надпревари.

" Радваме, че в лицето на WINBET намерихме нов сътрудник, който споделя и поддържа нашата задача. Благодарни сме, че повярваха в нас и ще създадем всичко допустимо да осъществим упованията им и уместно да представляваме техния бранд ", разяснява президентът на БК Черноморец Бургас Васил Стоянов.

" Грижата и поддръжката за българския спорт е част от философията зад марката WINBET. За нас е чест да бъдем сътрудници на най-прогресиращия баскетболен клуб в България тъй като намираме доста общо сред упоритостите на нашия бранд и тези на Черноморец. Надяваме, с наша помощ, тимът да продължи възходящото си развиване и да се показва добре както в шампионата, по този начин и в шампионата за Купата на България. Пожелаваме им триумф ", съобщи маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева - Иванова.

" Щастлив съм, че Черноморец се развива всяка година и върви във възходяща линия като организация и резултати на паркета. Сигурен съм, че партньорството ни с WINBET ще бъде имиджово и знаково за бъдещето на клуба ", разяснява и старши треньорът на тима Васил Евтимов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР