WhatsApp работи по нова опция, която ще ни позволи да

...
WhatsApp работи по нова опция, която ще ни позволи да
Коментари Харесай

WhatsApp прави възможно наши познати да не виждат кога последно сме били на линия

WhatsApp работи по нова алтернатива, която ще ни разреши да блокираме съответни контакти, тъй че те да не могат да видят последния път, когато сме били на линия онлайн. Функцията разрешава въпросните клиенти да продължат да ни виждат в листата си с контакти, само че без да се уведомяват дали сме се свързвали в мрежата неотдавна, предава. 

WhatsApp към този момент предлага конфигурация на функционалността " Последно на линия " като разновидностите са или никой да не може да види това положение, или да се вижда само от нашите контакти. Проблемът е, че описът ни с контакти може да бъде цялостен с хора, с които към този момент не желаеме да си поддържаме връзка, само че пък не желаеме да изтрием телефонните им номера.

С новата алтернатива можем да накараме всички наши контакти да виждат положението на връзката ни, с изключение на тези, които маркираме. Това е алтернатива, която прибавя повече дискретност, изключително против " нежеланите контакти "  в нашия телефонен справочник.

В момента тази функционалност участва единствено в бета версията на WhatsApp, само че съгласно изданието е въпрос на време, с цел да доближи до всички клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР