Weyes Blood е - ако цитирам американския автор Кърт Вонегът

...
Weyes Blood е - ако цитирам американския автор Кърт Вонегът
Коментари Харесай

Певецът Weyes Blood: Имам чувството, че съм живял милиони животи

Weyes Blood е - в случай че изтъквам американския създател Кърт Вонегът - незаседнал във времето.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Ефирната певица и създател на песни, родена в Лос Анджелис, е мощно повлияна от контракултурните придвижвания от 60-те и 70-те години, част от които са нейните родители.

Но в това време 35-годишната - с същинско име Натали Меринг - има вяра, че манията по " положителните остарели времена " е станала " в действителност токсична " за хората на нейната възраст, които се пробват да направи го в „ експоненциално “ изменящия се съвременен свят.

" Наистина мисля, че е малко по-трудно да имаме живота, който са имали родителите ни, и евентуално да го дадем живот на децата, които може да имаме “, изяснява тя, до момента в който се приготвя да организира турнето си Holy Flux в Обединеното кралство.

„ Това трансформира доста неща ; да вземем за пример когато можеш да си купиш къща и тази концепция за дипломата от лицей значи, че това [работа или опция ще последва].

'Турист с езическо пътешестване във времето'

" И аз съм толкоз американска в това, " прибавя тя. < /p>

" Говоря за положителните остарели времена, тъй като имам толкоз забавна връзка с предишното, като в същото време съм като езически екскурзиант, пътуващ във времето, и също по този начин доста наясно какъв брой отровно е типът носталгия, с която се занимаваме, политически, може да бъде. "

Докато успокояващият, безконечен фолк-рок/барок-поп тон и хармония на артиста са сравнявани на хора като Карън Карпентър и Джони Мичъл - актьор, който майка й обича и татко й (и двамата музиканти) в миналото са ходили на среща - лиричното наличие на нейната музика е фокусирано твърдо върху проблемите на днешния ден.

Песни като It's Not Just Me, It's Everybody, взети от нейния луксозен благозвучен и сладко многопластов албум за блокиране And In the Darkness, Hearts Aglow, я карат да размишлява върху незабавни грижи за планетата, маршът на машините в човешките взаимоотношения и самотата.

" Живей в ефира на големи промени ", пее тя. „ Всички станахме непознати / Дори на себе си. “

The Times го направи собствен албум на 2022 година, поставяйки Weyes Blood - който също си сътрудничи с Лана Дел Rey, the Killers и John Cale - над актьори като Кендрик Ламар, Arctic Monkeys, Harry Styles и Taylor Swift.

Вестникът разказва записа като " набор на прелестни, завладяващи, кинематографични балади, които се впускат в обич и загуба, само че приключват с жизнерадостна вяра ". завършек на времето ", до момента в който Telegraph назова звездата " най-сложната и комплицирана певица и създател на песни на своето потомство ".

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР