Взимам матурите през месец май, правя най-красивия и пищен бал

...
Взимам матурите през месец май, правя най-красивия и пищен бал
Коментари Харесай

Най-секси спортистката Валерия Килирова: Взимам матурата и ставам Мис Плеймейт

„ Взимам матурите през месец май, върша най-красивия и обилен бал с най-убийствената рокля и след това ставам Мис Плеймейт ”. Това съобщи една от фаворитките за купата Валерия Кирилова, научи HotArena .

Най-секси спортистката е претендентка за купата и се приготвя трескаво за състезанието, чийто край е на края на годината.

От 24 май стартира записването на кандидатките, само че единици са утвърдени. Валерия се надява да бъде една от тях, написа " България през днешния ден ".

„ Тичам всяка заран, отивам на фитнес, храня се здравословно. Подготвям се за състезанието, който желая да печеля и имам вяра, че съм почтена за короната.
Аз съм номер едно и без силикон или напомпани устни.

И без да разгадавам на богати чичковци, а единствено на себе си и поддръжката на правилни другари ”, сподели още бъдещата абитуриентка.

Докато интензивно помпа мускули и поддържа плътно тяло със спорт, ученичката се готви за матури по български и биология. Тя е уверена, че ще се оправи с отличие, както постоянно до момента.

„ Имам гадже и съм доста щастлива. Появи се в най-трудния миг за мен. Той е всичко, което съм търсила. Адски е занимателен и държи доста на мен, което съм желала постоянно от мъжа ”, разкрива Валерия. И се зарича да стане най-младата мис Плеймейт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР