Взето решение за застрояване на Пирин няма. Втора кабинка, водоснабдяване,

...
Взето решение за застрояване на Пирин няма. Втора кабинка, водоснабдяване,
Коментари Харесай

Той Се Изказва Много Рядко, Но В Съботния Ден Всички Впериха Поглед В Томислав Дончев! Вицепремиерът На България Е Категоричен - Присъдата Е

" Взето решение за застрояване на Пирин няма. Втора кабинка, водоснабдяване, всяка стъпка предстои на обжалване и всяка група, която счита, че решението е незаконосъобразно може да го апелира ", безапелационен е Дончев.

Българското общество има доста висока протестна просвета. Това, че се случва по време на председателството, вицепремиерът не желае да го назовава рекет. " Ако има проблем в цялата работа, това е, че в Европейски Съюз нямаме началници ", изясни Дончев.

На въпрос корумпирана ли е страната, вицепремиерът разяснява, че в България има корупция.

" Начинът на избиране на комисия " Антикорупция " допуска да е обществен и избиран от Народното събрание. Ако разчитаме един път вечно да решим проблемите с нов орган е наивно. Наред с новите институции са нужни и други неща - гласност на всяко взето решение и разход ", добави той.

Относно речта на Доналд Туск: " На първо място ме впечатли, че беше на български. Имаше хубави послания, беше закачливо, имаше обръщение към всички аудитории. Ако някой счита, че е елементарно да произнасяш тирада на непознат език, да се опита да изнесе тирада на полски ", съобщи Томислав Дончев

" Туск има право да ни каже нещо сходно като " Стегнете се. Можете ". Много ми се желае в първите седмици на европредседателството да имаме съответни упования към него. Случва се нещо особено и изключително. Ние влизаме в дежурство по график. Има да се свърши доста работа и би трябвало да бъде на равнище ", изясни Дончев.

" Комбинирането на задължения към председателството и рутинната работа ще е предизвикателство. Мисля, че над една трета от времето ни ще бъде отдадено на европредседателството ", добави вицепремиерът.

" Министерство на вътрешните работи има потребност от пари. Като стартираме от пари за заплати, тъй като служителят на реда би трябвало да е добре обезщетен, стимулиран. Но Министерство на вътрешните работи има потребност и от доста промени. Посоката би трябвало да бъде към повече жива мощ, повече хора, които да бдят и може би по-малко администрация. Обичаме промените когато приказваме за тях. Не ги обичаме когато се случват ", съобщи твърдо той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР