взе важен успех над намиращия се в зоната на изпадащите

...
взе важен успех над намиращия се в зоната на изпадащите
Коментари Харесай

"Стана мода": Куадрадо вкара директно от корнер с фамозно изпълнение

взе значим триумф над намиращия се в зоната на изпадащите Дженоа, откакто " бианконерите " надвиха с 2:0 в кръга от Серия А. Така Масимилиано Алегри и компания се залепиха до топ 4, настанявайки се на 5-ата позиция (7 точки по-малко от четвъртия Аталанта).
Резултатът бе открит още преди да са минали 10 минути игра, когато Хуан Куадрадо се насочи към флагчето за осъществяване на ъглов удар. Колумбиецът обаче реши изненадващо да обстрелва непосредствено вратата на съперника и не сбърка. Фамозен удар в далечния ъгъл, отбил се и в гредата, с цел да влети в мрежата.
Напомняме, че напълно неотдавна бе осъществен сходен гол в италианската Серия А. При успеха на първенеца Интер с 3:0 над Рома Хакан Чалханоглу вкара непосредствено от корнер, само че в неговия случай вратарят Руи Патрисио позволи голяма неточност.
Така Куадрадо стана осмият футболист, който вкарва в Серия А непосредствено от ъглов удар от старта на последното десетилетие. Преди него са го правили Ди Натале (2010), Ригони (2012), Папу Гомес (2015), Де Пол (2017), Кайехон (2017), Пулгар (2018) и Чалханоглу (2021). Припомнете си .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР