Вярвайте в мечтите си и се борете да ги постигнете

...
Вярвайте в мечтите си и се борете да ги постигнете
Коментари Харесай

Правете изборите си така, че после да се гордеете

Вярвайте в фантазиите си и се борете да ги постигнете - с тези думи президентът Румен Радев се обърна към зрелостниците на абитуриентския бал за младежи в неравностойно състояние.
По традиция президентът и брачната половинка му са домакини на благотворителното събитие в края на май. Над 100 младежи честваха в резиденция " Бояна " в четвъртък вечер.

Предстои ви да извършите доста значим избор - дали да продължите своето обучение, или да започнете работа. Аз мога да ви дам единствено един съвет – предстоят ви доста избори в живота, само че правете ги по този начин, че да се гордеете със своя избор. Вярвайте във вашия гений, във вашата мощ, във вашите фантазии и се борете да ги постигнете. Не се оставяйте други да вземат решение вместо вас. Правете по този начин изборите, че да не се срамувате, бе посланието на президента към младите момчета и девойки.

Събитието е част от благотворителната самодейност " Подкрепи една фантазия ". Целта на акцията е да обезпечи стипендии за тези от зрелостниците, които ще продължат образованието си.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР