Вярвате или не, но перфектното дупе може да се постигне

...
Вярвате или не, но перфектното дупе може да се постигне
Коментари Харесай

Мързеливи упражнения за оформяне на дупето

Вярвате или не, само че съвършеното дупе може да се реализира без даже да мърдате от дивана.

Необходимо е да вършиме всекидневно единствено четири извършения, които ще тонизират мускулите на задните ви елементи и ще ги стегнат. Изпълнявайте по 12 повторения всякога, в който се усетите, че се заседявате повече, в сравнение с е належащо. Единственото, от което се нуждаете за тяхното осъществяване, е възглавничката на дивана.

Ето ги и упражненията:

 Мързеливи извършения за оформяне на дупето

Седнете на пода със свити в коленете крайници и ги разтворете на ширината на раменете. Опрете гърба и двете ръце на дивана. Повдигнете бедрата и дупето нагоре, до момента в който гърба ви не стане паралелен с пода. Стегнете дупето и задръжте по този начин няколко секунди. Бавно се върнете в изходна позиция. Направете 12 повторения.

 Мързеливи извършения за оформяне на дупето

Легнете на пода със сгънати колене и поставете единия си крайник на върха на дивана, до момента в който другия едвам допира пода. Сложете ръцете си от двете ви страни с дланите надолу. Докато опирате крайници си на дивана, вдигнете бедрата и другия крайник във въздуха. Стегнете дупето, задръжте за три секунди и върнете в началнаа позиция. Направете 12 повторения. След това направете същото и с другия крайник.

 Мързеливи извършения за оформяне на дупето

Докато сте се излегнали на дивана на едната си страна и комфортно сте положили ръката си на облегалката, свийте краката в коленете. Както са подпрени един върху различен, започнете да вдигате горния. Задръжте за няколко секунди и постепенно спуснете в изходна позиция. Направете 12 повторения и по-късно изпълнете същото упражнение и с другия крайник.

 Мързеливи извършения за оформяне на дупето

Облегнете се с лактите на страничните облегалки и свийте краката в коленете. Вземете една възглавничка и я поставете сред прасеца и петата на единия крайник. Започнете да подвигате крайници обратно, до момента в който придържате възглавничката. Задръжте за няколко секунди, след което постепенно спуснете коляното в изходна позиция. Изпълнете 12 повторения и по-късно направете същото и с другия крайник.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР