Вярвам в разума на всички народни представители и вярвам, че

...
Вярвам в разума на всички народни представители и вярвам, че
Коментари Харесай

Минути преди първия пленарен звънец на новия парламент: С какви очакванията влизат депутатите

Вярвам в разсъдъка на всички народни представители и имам вяра, че ще имаме определен нов ръководител на Народно събрание. Може би след по-продължителни полемики в сравнение с се случва в предходни откриващи съвещания, само че ще има определен ръководител.

Това сподели Никола Минчев от " Продължаваме промяната " в Народното събрание, който е и претендент за председателския пост, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Предполагам, че ще има процедурни хватки. Вече имаме опит, били сме в едно Народно събрание, и аз съответно като ръководител съм имал опцията по какъв начин се ползват и към мен процедурни хватки, тъй че готови сме и за такива проблеми, това е част от парламентарната процедура, разяснява още Минчев.

Гласуването тук няма да предопредели по никакъв метод неучастието ни в диалозите, инициирани от ГЕРБ-СДС, безапелационен е Минчев.

Надявам се, че колкото и да е малко това Народно заседание да е потребно за българското общество и страната да бъде придвижена в няколко стъпки напред.
Това съобщи Искрен Митев от Продължаваме промяната минути преди първия пленарен звънец на новото 48-мо Народно заседание, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Митев уточни, че поръчките от всички водачи са, че когато няма да извършва бюджета, всяка партия ще се опита да направи доста разноски, който не можем да оправдаем.

Той изрази вяра, че ще се събере даже краткотрайно някакво болшинство, което да одобри законите по ПВУ или най-малко да направи логичен бюджет.
“ГЕРБ просто принудиха останалите партии да създадат предложение за ръководител на Народно събрание поради репутацията на Росен Желязков ”, сподели той.
Според него, кандидатурата на Кристиан Вигенин също е подобаваща.

Надявам се популизмът към този момент да е излязъл от всички политически партии, да виждаме проблемите, че са доста близо пред нас. Това съобщи на влизане в Народното събрание Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, съобщи БГНЕС.

Нямаме време за разпъване на празни приказки. Нека да пристигна третият мандат, ще видите - по този начин Свиленски разяснява въпрос по какъв начин ще действат от левицата, в случай че им бъде връчен на тях трети мандат за сформиране на държавно управление.

Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР