„Вярвам в добрите намерения на Слави Трифонов. Опитът на Кирил

...
„Вярвам в добрите намерения на Слави Трифонов. Опитът на Кирил
Коментари Харесай

Дилов заби нож в гърба: Слави не става за политик

„ Вярвам в положителните планове на Слави Трифонов. Опитът на Кирил Петков да го пришие към „ Капитан Андреево “ беше презрян. Но Слави не е подобаващ за политик и аз съм му го споделял в частни диалози. Защото политикът би трябвало да е еластичен. Ако се стимулира добре може да получи добър подтик на идващите избори. Нека от Има Такъв Народ опишат своята версия, тъй като в този момент чуваме единствено тази на Кирил и Асен ".

Така някогашният другар на Слави Любен Дилов-син му заби нож в гърба в предаването " На фокус " по Нова Телевизия.

" Протестът беше импровизиран, едвам към края се появиха организационни детайли. Винаги се веселя, когато има демонстрации. Това значи, че хората не са равнодушни и желаят да вземат ориста в свои ръце. Дори и мен да ме подгонят и да ме щипят аз ще им се веселя ", добави депутатът от ГЕРБ-СДС.

Той разгласи, че " извършването на покупки на депутати върви със страшна мощ ".

" Кирил Петков непосредствено даде обещание места в листите на хората, напуснали Слави. Иначе те нямат късмет за идващия парламент, то е видно. Това си е пазаруване ", съобщи Дилов.

" От тези 22 закона, за които приказва Петков, никой от нас не е виждал нито един, като се изключи този за Магнитски. Ако мине оферти от ръководещите бюджет се пипвам на бас, че ще посрещнем октомври с 40% инфлация сигурно.

Покъртителна несръчност и некадърност да вършат каквото и да било показва властта.

Христо Иванов се опита да направи комисия за конституционни промени, която е мъртвородена и нищо не е основала. Общата несръчност на сегашната коалиция е потресаваща и това е най-слабото ръководство за последните 30 години ", безапелационен бе Любен Дилов.

Дилов разсмя феновете с опорката, че нямало ново болшинство сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ".

" Ще се съберат гласове да падне държавното управление, по този начин както падна ръководителят на Народното събрание - не че той е неприятен, а тъй като държавното управление е такова. Радев се трансформира в проектант на този безпорядък сега.

Искрено се надявам да е подобрил усета си за хора. Сегашните артисти на политическата сцена са негови деца и от техните дейности ще се лекуваме най-малко 6-7 години в оптимистичния вид ", добави Дилов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР