Вярно е, че не можем да местим стените с ръка.

...
Вярно е, че не можем да местим стените с ръка.
Коментари Харесай

10 начина визуално да увеличите малката стая у дома

Вярно е, че не можем да местим стените с ръка. Но можем да създадем оптични илюзии, които ще ни оказват помощ образно да увеличим даже и най-малките жилищни пространства.

Днес ви предлагаме разнородни схеми, които ще ви разрешат елементарно да трансформирате стаята си, без значение какъв брой дребна може да наподобява сега!

В светла стая цветният под оказва помощ да се “избутат ” стените една от друга и да създадат стаята образно по-висока и по-широка.

Избирането на ослепителен и богат цвят освен за пода, само че и за тавана, също ще ви помогне да създадете усещане за необятно пространство. Това обаче образно ще направи тавана по-нисък.

Избирането на един и същи цвят за задната стена и за пода ще направи стаята да наподобява цялостна с въздух.

Използването на една и съща цветова скица за задната стена и тавана ще направи стаята по-широка, само че образно ще понижи нейната дълбочина.

Друг метод за разширение на страничните стени е да намалите дълбочината на помещението. Това може да се реализира с ярки цветове, с цел да се подчертае задната стена.

От друга страна, можете да намалите ширината и да увеличите дълбочината посредством потребление на кондензиран цвят, с цел да наблегнете странични стени на стаята.

Ако казусът е обвързван с невисок таван, можете да коригирате обстановката, като изберете ярки наситени цветове за страничните и задната стена на стаята. Това образно ще понижи дълбочината и ширината в интерес на височината.

Изборът на ярки цветове не е единственият метод да увеличите чувството за широта на стаята. Тапетите също могат да ви оказват помощ. За да извършите стаята си по-ефирна, използвайте светли тапети с дребни рисунки.

В някои от пространствата таваните наподобяват прекомерно високи. Хоризонталните ленти ще създадат тавана по-нисък и леко ще понижат дълбочината на стаята.

Вертикалните линии, в противен случай, могат да оказват помощ за “повдигането ” на ниския таван.

 

Вижте още: Изчистете целия матрак, като употребявате единствено две съставки

Ако желаете да извършите стаята си да наподобява по-широка и да намалите дълбочината,  хоризонтални линии на пода ще реализиран стремежи резултат.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР