Вярно е, че мъжете понякога могат да бъдат много досадни

...
Вярно е, че мъжете понякога могат да бъдат много досадни
Коментари Харесай

Ако все попадате в проблемни връзки, ето каква може да е причината

Вярно е, че мъжете от време на време могат да бъдат доста досадни в връзките. Те могат да се вършат на положителни и любящи, а по-късно да ви изоставят без пояснение.

Но знаете ли, в случай че някой ви е измамил един път, вие нямате нищо общо с това и не трябва да чувствате никаква виновност. Просто се е случило, може да се случи на всеки. Но в случай че ви е измамил два пъти, виновността, най-вероятно, към този момент си е безусловно ваша.

Имате ли към този момент зад тила си много горчиви прекарвания с мъжете? Ако отговорът е „ да “, най-вероятно вие самата ги предизвиквате.

Разбира се, доста мъже са ненадеждни, само че вие би трябвало да умеете да ги разпознаете и да отбраните сърцето си. Да, това от време на време е много мъчно и всички в даден миг сме си патили грубо. Но може би е време да тръгнем по нов път и да съблюдаваме нови правила.

Винаги поставяйте себе си преди всичко

Не забравяйте, че вие ​​сте капитан на своя транспортен съд и сте виновни за своето благополучие. Не забравяйте, че в случай че не се борите за себе си, никой няма да го направи. Винаги поставяйте себе си преди всичко! Не очаквайте мъжът да стартира да се отнася вярно с вас. Отнасяйте се вие вярно. И ще му покаже, че няма да търпите неприятно отношение.

Ако поставите себе си преди всичко, сърцето ви ще бъде предпазено, тъй като няма да е по този начин елементарно налично.

Не го допускайте елементарно във вашия свят

Мъжете обичат провокациите, в кръвта им е да се борят за дамата, която харесват. И можете да познаете какво ще се случи, в случай че се предадете елементарно. Той ще те одобри за даденост. Няма да ви оцени по достолепие, тъй като ви е получил като подарък.

Не бъдете жена с невисок стандарт. Винаги дръжте главата си високо изправена и стандартите си високи. Един ден ще си благодарите сама на себе си за това.

Живейте за мига

Много дами, незабавно щом стартират да се срещат с мъж, си разрешават да стартират да фантазират за бъдещето. Веднага си показват женитба и деца. Но какво се случва, когато осъзнаете, че вашият мъж въобще не е ваш? Така че не фантазирайте, с цел да не останете разочаровани.

Не му позволявайте да управлява темпото на връзката ви

Представете си, че той управлява развиването на вашите връзки. Сигурно желае всичко едновременно и за предпочитане без задължения. Но в случай че желаете да отбраните сърцето си, би трябвало вие да контролирате стадиите на връзката. По-безопасно е за вас самите.

Обърнете внимание на дейностите, освен на думите

 

Колко пъти сте повярвали на думите на мъжа, без даже да се съмнявате в претекстовете му? Колко пъти сте били заблуждавани ласкателните му речи? Много дами не помнят, че думите не са най-важното, колкото и прелестно да е да ги слушаш. Важни са единствено дейностите.

Винаги слушайте вътрешния си глас

Ако чувствате, че нещо не е наред във връзката ви, евентуално е по този начин. Винаги се вслушвайте в интуицията си. Това е вашият най-хубав другар, по тази причина не подценявайте значимостта на вътрешния глас.

Променете навиците си

Да приемем, че непрекъснато ходите тук-там, където срещате някакви ненадеждни мъже, само че вместо да се учите от грешките си, продължавате да ходите там. Ако забележите, че историята се повтаря, тогава би трябвало да измененията навиците си. Те са директно свързани с вашето благополучие. Ще бъдете сюрпризирани какъв брой нови неща можете да научите и спечелите, в случай че измененията нормалните си места и направления или нещо друго, което вършиме по еднакъв метод ден след ден.

Не бързайте да влизате в нова връзка след скорошна разлъка

Ако желаете да забравите един мъж, не бързайте да го замествате с различен. Никой не може да бъде толкоз елементарно пропуснат. Трябва да си дадете време. Времето лекува – факсимиле, само че работи.

Не оправдавайте някого, който не заслужава

Ако се държи зле, направете си услуга и не се опитвайте да му намирате оправдания. Отворете очи и се изправете пред истината. Разберете, че в случай че той непрекъснато се държи по този начин, значи не ви заслужава и не би трябвало да губите време за него, камо ли да му намирате оправдания за това, което ви предизвиква.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР