Вярата в Бога, в доброто и силата на рода ни

...
Вярата в Бога, в доброто и силата на рода ни
Коментари Харесай

Райна Манджукова: Това, което се случи на нашето семейство е чудо


„ Вярата в Бога, в положителното и силата на рода ни е помогнала. Когато човек прави положително, Вселената му се отплаща. Направената доброта ти се връща, когато ти е нужна. Това, което се случи на нашето семейство, е знамение “.

Това разяснява Райна Манджукова, шеф на .

Брат ѝ, , оцелява, лед като хеликоптерът му Ми-8 е бил свален от съветска ракета край Мариупол, само че попадна в плен. В началото фамилията му мисли, че е умрял, само че по-късно чудото става и схващат, че е жив. След това попада в размяната на военнопленници и се връща в България.

„ Тепърва стартира с рехабилитацията. Изпрати ни фотография на следващото коледно знамение – на проходилката. Каза, че за първи път от осем месеца е във отвесно състояние “, разкри тя.

„ На доста места отпътуват украински бойци за лекуване. Нямаме други обръщения, само че има доста неща, с които да се оказва помощ – филантропично “, добави Манджукова.

Агенцията

След 12 години тя още веднъж се върна в Изпълнителната организация за българите в чужбина. Според нея чувството е, че организацията се е върнала с години обратно.

„ Ние доказвахме, че Агенцията за българите в чужбина не е Комитета за българите в чужбина, че ние сме положителни, че ние сме основани да оказваме помощ, а не да следим. Сега се постанова да потвърждаваме, че не сме онази корумпирана институция, която се популяризира през 2018 година. Дори се постанова да потвърждаваме, че съществуваме “, изясни шефът на организацията.

„ В Украйна бях през септември месец командировка. Ноември се взех отпуска, с цел да си видя къщата. Попаднах в тази рецесия с инфраструктурата. Бях една седмица без ток. Газ имахме, най-малко беше топло. Върнах се в едни далечни времена. Аз бях там при започване на тази рецесия, само че по-късно потекоха генераторите. Тази международна взаимност я има. Събрахме информация за българските обитаеми места в Украйна, за които има потребност от генератори “, добави Райна Манджукова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР