Вярата на мениджъра на Евертън Карло Анчелоти в Доминик Калвърт-Люин

...
Вярата на мениджъра на Евертън Карло Анчелоти в Доминик Калвърт-Люин
Коментари Харесай

Рууни посочи причината за възхода на Калвърт-Люин

Вярата на мениджъра на Евертън Карло Анчелоти в Доминик Калвърт-Люин оказа помощ да се разгърне капацитета на нападателя във Висшата лига този сезон, съобщи някогашният капитан на Англия Уейн Рууни. Калвърт-Люин вкара 10 гола за своя клуб през този сезон, в това число седем във Висшата лига. Бившият нападател на Евертън Рууни счита, че положителното показване на 23-годишния футболист е поради постоянната игра при Анчелоти.

"Преди Доминик щеше да влезе в състава на Евертън, да изиграе четири-пет мача, след което да бъде изваден още веднъж. Това се случваше всеки сезон след дебюта му през 2016 година. Понякога просто би трябвало да го преодолееш. Анчелоти го употребява във всеки мач от старта на работата му в Евертън. В края на сезон 2019-20, когато Доминик доближи 10 мача, без да означи, Анчелоти продължи да разчита на него. Виждаме премиите в този момент. Доминик постоянно го имаше в себе си и огромният въпрос бе дали може да вкарва задоволително поредно, само че в този момент това се получава ", съобщи Уейн Рууни за "The Sunday Times ".

"За Англия той може да стане значим за тима и е ужасно да го забележим най-сетне приет на интернационално равнище. Винаги съм считал, че младите момчета от север би трябвало да работят по-усилено, с цел да получат своите благоприятни условия за Англия, в сравнение с момчетата от огромните южни клубове. Чувствах, че Калвърт-Люин заслужава шанса си пред Тами Ейбрахам от Челси ", добави Рууни.
Премиър лийг 6 кръг, неделя 25 октомври  Саутхамптън 16:00предстои  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР