Вячеслав Гладков, губернатор на руската област Белгород, съобщава, че в

...
Вячеслав Гладков, губернатор на руската област Белгород, съобщава, че в
Коментари Харесай

Русия съобщава за пострадали от украински снаряд в руската област Белгород

Вячеслав Гладков, губернатор на съветската област Белгород , оповестява, че в сряда е избухнал снаряд покрай съветски градове покрай границата с Украйна , оповестява ТАСС.

" Имаше незабавен случай - имаше изстрел от Украйна в наша посока ", написа той. В засегнатите села Журавлевка и Нехотеевка в този момент е оповестена паника .Губернаторът оповестява, че при случая има потърпевши и коли за спешна помощ са пристигнали на мястото.

" За сигурността на жителите на Журавлевка и Нехотеевка администрацията на Белгородска област вкарва спешен режим в тези две села ", написа Гладков. По думите му сега на потърпевшите се оказва нужната помощ.

" В Журавлевка е развалена една къща, в която живеят две фамилии . Част от стената се срути ", сподели на собствен ред източник на ТАСС от службите за незабавна помощ.

Жителите на тези села се изтегля т, сподели ръководителят на Белгородска област Владимир Перцев. " Проведохме районна спешна комисия, където оповестиха бедствено състояние в селата Журавлевка и Нехотеевка. В момента водим жителите на тези две села на безвредно място - в град Белгород ", написа Перцев.

Ще бъде възобновена жилищната постройка, добавя Гладков. " Инструктирам моя заместител по строителството Владимир Базаров да възвърне къщата допустимо най-скоро ".

Следственият комитет на Русия образува наказателни каузи за обстрела на територията на Белгородска област от украински военни . По данни на Следствения комитет на 24 февруари вследствие на директни попадения на снаряди по обитаемоте места от областите Белгород и Ровно са ранени двама съветски жители и едно дете , родено през 2015 година, развалени са няколко къщи и един автомобил.

На 27 февруари , съгласно Следствения комитет, два снаряда, изстреляни от украинските сили за сигурност от инсталацията на реактивната система за залпов изстрел Ураган, паднаха навън наоколо до улица Зеленая , село Нехотеевка, Белгородска област, няма ранени и вреди.
 Ожесточени боеве край Харков, няма връзка с Изюм
Ожесточени боеве край Харков, няма връзка с Изюм

Стреля се с крилати ракети от морето край Крим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР