Второто спускане от Световната купа по ски алпийски дисциплини за

...
Второто спускане от Световната купа по ски алпийски дисциплини за
Коментари Харесай

И второто спускане от Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже няма да се проведе

Второто втурване от Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже, планувано за през днешния ден в Цермат-Червиня, беше анулирано, както и първото предходния ден, оповестиха от Международната федерация по ски (ФИС).

" Поради изобилния снеговалеж, който стартира рано тази заран, както и поради мощния вятър, имайки поради днешните прогнози и с цел да подсигуряваме сигурността на всички този старт няма да се състои ", оповестиха уредниците.

Следователно домакините се изправят пред трети следващ уикенд без нито едно съревнование, откакто четирите спускания, планувани предходната година (две за мъже и жени), бяха анулирани заради снеговалежите. Дамите би трябвало да пробват пистата, която пресича швейцарско-италианската граница, идната седмица.

Мъжете към момента не са почнали своите стартове от Световната купа. Гигантския слалом в Зьолден в края на октомври беше преустановен поради мощен вятър. Следващата събота в Гургъл (Австрия) е плануван един слалом, до момента в който първите скоростни дисциплини са планувани за 1 декември в Бийвър Крийк.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР