Второто служебно правителство, назначено от президента встъпи в длъжност. След

...
Второто служебно правителство, назначено от президента встъпи в длъжност. След
Коментари Харесай

Служебните министри готови да се справят със задачите си

Второто служебно държавно управление, назначено от президента встъпи в служба. След като служебният министър военачалник и служебните министри поставиха клетва в Гербовата зала на президентството, те се насочиха към Гранитна зала на Министерски съвет, където се състоя гала по предаване на властта и заемане на съответните постове по министерства.
Както на влизане в постройката на Министерски съвет, по този начин и на излизане служебният министър-председател военачалник Стефан Янев отхвърли коментар. Само част от служебните министри разясниха назначенията си пред медиите. На излизане от Министерски съвет вътрешният длъжностен вицепремиер, дружно с някогашния към този момент подобен Христо Терзийски съобщи, че ще успее да се оправи със сигурността и организацията. Рашков запита медиите дали служебните министри не вдъхват доверие?
Той към момента не може да кажи какви ще бъдат първите кадрови промени, които ще направи в силовото министерство, само че се надява някогашният вътрешен министър Христо Терзийски да помогне. За проверка на властта, Бойко Рашков уточни, че такава почнала в парламентарната комисия, а към тях сходни условия няма. По думите му щом е споделил президентът щяло да има изсветляване дотолкоз, доколкото времето разреши.
Служебният стопански министър съобщи, че влиза в отрасловото министерство с бистрота и положително ръководство. Имаме два месеца и ще създадем всичко най-хубаво от себе си, увери Петков и добави, че всичко, което зависи от него, ще го направи.
 Иван Стамболов - Сула: Новият кабинет е изненадващо приветлив Иван Стамболов - Сула: Новият кабинет е изненадващо приветлив
Пред служебното държавно управление има три огромни задания - въпросът е по какъв начин ще бъдат подредени по значимост. Това сподели в изявление за БНР блогърът,...
Служебният здравен министър отхвърли коментар пред медиите на излизане от Министерски съвет. Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов означи, че с облекчение и огромна наслада от постигнатите резултати предава поста си. На въпрос на News.bg дали новият длъжностен министър на опазването на здравето ще се оправи със отговорностите си, проф. Ангелов отговори сбито: „ Разбира се “.
Служебният правосъден министър съобщи пред публицисти, че ще покаже честност, бистрота и професионализъм. Това министерство се свързва със правдивост, а това единствено по себе си е прекомерно огромна рекламация, която нека да бъде задоволена, като основателни упования на българските жители, сподели Стоилов.
Проф., който беше част от „ Отровното трио “, а в този момент длъжностен министър на културата уточни, че отива на място, което не е било свършено за 10 години. Той има намерение да направи среща с политическите партии от Народното събрание, да разбере за техните културни стратегии и за техните планове към министерство. Амбициозно е това, което вършим и най-малко ще дадем серия от пътеки за идващите, които ще дойдат след нас, акцентира проф. Минеков и увери, че ще има експерти в неговия екип. Всичко ще бъде осъществено, увери служебният културен министър, като не даде отговор на въпроса дали ще продължи поддръжката към културните дейци.
Той се надява Министерство на културата да получи близо 50 млн. евро от Плана за възобновяване и резистентност. Надяваме се да се случи, само че никой не е направил до момента действия за сходен ход, скърбя би трябвало да го знаете, само че ще знаете и още доста други неща, сподели още проф. Велислав Минеков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР