Втородивизионният "Монтана" опитва да привлече нападател от елита. Тимът от

...
Втородивизионният "Монтана" опитва да привлече нападател от елита. Тимът от
Коментари Харесай

Монтана иска национал от Пирин /Благоевград/

Втородивизионният "Монтана " пробва да притегли нападател от елита. Тимът от Северозапада се е прицелил в Радослав Кирилов, който от лятото насам играе за "Пирин " /Благоевград/. 25-годишното крило може да бъде изкушен с по-висока заплата в "Монтана " поради добре известните финансови проблеми при “орлетата”.
Кирилов бе мечтан от сегашния треньор на втородивизионния тим Ферарио Спасов още през лятото на 2016 година Тогава Спасов отново водеше "Монтана ", който таман бе спечелил промоция в елита. Нападателят обаче избра предлагането на "Берое ", само че след година като запаса под Аязмото се контракти с "Пирин ".
Този сезон той има 18 мача и 1202 минути за благоевградчани, като не се е разписал в елита. Кирилов записа присъединяване за националния тим в международна подготовка - при 1:0 над "Беларус " на 13 ноември 2016 година (24 минути), когато се намираше в мощна форма в "Берое ". Впоследствие обаче Кирилов не съумя да надгради. "Монтана " към този момент притегли вратаря Малин Орлинов, а е пред договор и с бранителя на Дунав Христо Попадийн, Феро желае да вземе на "Огоста " централен и краен бранител, а вероятно и централен нападател.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР