Второ СУ "Н. Й. Вапцаров“-Монтана е домакин, от 31 май

...
Второ СУ "Н. Й. Вапцаров“-Монтана е домакин, от 31 май
Коментари Харесай

Педагози от страната споделят в Монтана добри практики по Национална програма /снимки/

Второ СУ "Н. Й. Вапцаров “-Монтана е хазаин, от 31 май до 3 юни, на шерване на положителни практики по Национална стратегия "Иновации в деяние “.
С решение на Министерски съвет учебното заведение е новаторско от тази образователна година, а интердисциплинарните уроци представяни пред учебни заведения от Хисаря, Попово и село Добротица, област Силистра, ще могат да онагледят творчеството, творчеството и модерния метод на преподаване на учителите.
Второ СУ "Н. Й. Вапцаров “ откри два новаторски кабинета и не стопира да се утвърждава като учебно заведение с съвременен, новаторски и изобретателен жанр на преподаване и развиване.
„ Възпитаниците от четвърти и пети клас са част от нововъведенията, а предметите с друг способ на преподаване са български език и литература, математика, индивидът и обществото, география и стопанска система и история и цивилизации”, показа директорката Елка Станева.
Седмицата, отдадена на нововъведенията във Второ СУ "Н. Й. Вапцаров “ има за цел да покаже директно приложението на новаторски практики, творчеството и творчеството в учебния живот и развиването му, да се споделят и показват провокациите и достиженията в действителна среда посредством съвременни способи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР