Второ място вгенералното класиране заеха българските каратеки на Европейското първенство

...
Второ място вгенералното класиране заеха българските каратеки на Европейското първенство
Коментари Харесай

Отличен за каратеките от сливенския КБИ „Грифон“ на Европейското първенство

Второ място вгенералното класиране заеха българските каратеки на Европейското състезание в Италия, заяви за Дарик Сливен треньорът Антон Въндев. Той разясни, че внационалния тим, показал страната ни, са включени 10 от състезателите на сливенския клуб„ Грифон “.

Най-младият представител на клуба Самуил Димитров / 12-13 година / се окичи със сребро на Шобу ипон кумите, бронз на Шобу санбон кумите и злато в кумите отборно.
Никалас Георгиев / 14-15 година / зае 3 място на ката и 3 място на Джиу ипон кумите
Ребека Жекова /16 – 17 г./ е втора в дисциплината Джиу ипон кумите и трета на асай- рю ката.
Димитър Грахов /16-17 г./ се класира вторина Асай – рю ката
Станимир Миланов /16 – 17 г./ зае 3 място на Шобу ипон кумите и 3 място в дисциплината Асай – рю ката
Велислав Тодоров / 16 - 17 г./ се класира трети на Джиу ипон кумите Леси Михайлова /16 – 17г./ се поздрави с втора позиция на Асай – рю ката и с две трети места, надлежно на Шобу ипон и Шобу санбон кумите. Пак тя, като част от тима, в отборните съревнования зае още веднъж две трети места в отборно девойки и отборно микс.

Виктор Бъчваров /16 – 17 г./ е първи на Асай – рю ката и втори наШотокан ката, а като част от отборните съревнования в кумите зае 3 място.

Деница Кабаджова зае третото място в най – влиятелната дисциплинираност Мастърс, а като част от тима в отборните съревнования зае второто място.
Сенсей Теодора Въндева е трета на Асай – рю ката и първа в отборно ката ветерани.

По традиция директно преди Европейското състезание се организира и кохай купа, в която взеха присъединяване състезателите с училищен степени.КБИ Грифон се включи в тази конкуренция с 23 представители, които също съумяха да покажат високо равнище на умения и като част от целият български тим да извоюват третото място в генералното класиране.

„ Изключително сме удовлетворени от представянето на нашите възпитаници, които оправдаха доверието, което им беше гласувано. Четирима от тях са част от десетте най-хубави спортисти на Сливен в класирането от последните две години, а другите са от младите очаквания на града. Убедени сме, че отношението което Сливенска общинапрояви към тях, способства значително за тласъка и отговорността, с която направиха своята подготовка и присъединяване “, разгласи Антон Въндев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР