Община Плевен обяви конкурс за заемане на длъжността Директор на

...
Община Плевен обяви конкурс за заемане на длъжността Директор на
Коментари Харесай

Община Плевен обяви конкурс за директори на шест детски заведения

Община Плевен разгласи конкурс за заемане на длъжността „ Директор ” на следните шест общински детски градини – в гр. Плевен: ДГ „ Щастливо детство ”, ДГ „ Юнско въстание ”, ДГ „ Теменуга ” (с групи деца със специфични просветителни потребности и/или с хронични заболявания), ДГ „ Ралица ”; ДГ „ Щастливо детство “ в село Мечка и ДГ „ Девети май “, град Славяново.

Конкурсът ще се организира в два стадия: първи - писмен изпит, който включва решение на тест; втори стадий – събеседване с претендента, което включва и решение на проблеми, и отбрана на идея за стратегическо ръководство на детската градина за интервал от три години. Недопуснатите до конкурс претенденти се уведомяват документално, като се показват основанията за недопускането им. Допуснатите се уведомяват документално за датата, часа на започване и мястото за осъществяване на писмения изпит. Подаване на документи за присъединяване в състезанието се прави до 10.06.2024 година, в това число.

Подаването на документално заявление и приложенията към него се прави персонално от всеки претендент или посредством прокурист в запечатан плик, на който са посочени трите имена на претендента, прецизен адрес, телефон за връзка и името на детската градина, за която се кандидатства, всеки работен ден от 8.30 до 17.00 ч. в Център за административно обслужване на жителите, гр. Плевен, пл. „ Възраждане “ № 4.

Подробности за условията към претендентите, периоди за кандидатстване и нужни документи може да намерите на: https://pleven.bg/bg/vakantni-dlazhnosti/konkurs-za-zaemane-na-dlazhnostta-direktor-na-obshtinski-detski-gradini
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР