Вторият в листата с кандидат-народни представители на ГЕРБ/СДС – Варна

...
Вторият в листата с кандидат-народни представители на ГЕРБ/СДС – Варна
Коментари Харесай

Красен Кралев във Варна: Страната е оставена без пилот!

 Вторият в листата с кандидат-народни представители на ГЕРБ/СДС – Варна акцентира, че се намираме в епицентъра на най-тежката политическа рецесия, България е в безпорядък, в цялостен срив на здравната и икономическата политика. Страната е оставена без водач, съобщи през днешния ден Кралев, съобщи репортерна Varna24.bg .

" Повече от 1 година против ГЕРБ/СДС се опълчват не партии, а политически планове, основани от политически инженеринг на задкулисието “, разяснява Кралев, който призна, че не е и предполагал, че 25 години по-късно ще приказваме за Виденовата зима, която още веднъж се задава.

Както медията ни осведоми, в тима на ГЕРБ/СДС – Варна за идния избор след проф. и са някогашният народен представител и административен секретар на ГЕРБ-Варна Павел Христов, Славена Точева, член на МГЕРБ, която приключва магистратура в Стопанската академия в Свищов, адв. Бранимир Балачев, ръководител на групата на ГЕРБ в Общински съвет и ръководител на Съюза на юристите в България за Варна, някогашният общински консултант и депутат Мартин Андонов. Доц.д-р инж. Медиха Хамза и мениджърът Ирина Делчева са представители на съдружните сътрудници Съюз на демократичните сили и Гергьовден. Има и нови лица –зам.-районни кметове, общински съветници, а професионалният профил на листата е най-разнообразен –икономисти, инженери, адвокати, педагози, представители на свободните актьори и други

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР