Вторият в кандидат-депутатската листа на БСП за България в Смолян

...
Вторият в кандидат-депутатската листа на БСП за България в Смолян
Коментари Харесай

Вторият в листата на БСП в Смолян избухна срещу изказване на водача - Александър Симов

Вторият в кандидат-депутатската листа на Българска социалистическа партия за България в Смолян Емил Хумчев избухна против изявление на лидера Александър Симов във Facebook. Нарече го " политически неточно ".
" При към момента неналичието на оценки за парламентарните избори, фаворизирането на избрани персони води до отчаяние. Непрекъснатата разграничителна линия, прокарвана от фамилията Ви, е нелоялна. Моят глас на социалист и участник в целия избирателен развой признава, че постоянно екипната работа е била налице в област Смолян и сплотявала партията “, акцентира Хумчев, който е родом от Златоград. Той е член на Народно събрание на Българска социалистическа партия и ръководител на Съвета по туризъм към Народно събрание на Българска социалистическа партия.
Постът на лидера и евентуално народен представител в идващото Народно заседание Александър Симов (със 7 165 гласа в поддръжка на Българска социалистическа партия за България) бе оповестен през вчерашния ден и е със следното наличие:
„ Има време за всичко под слънцето. Нали по този начин беше споделил Еклесиаст? Тоест има време да ви дудна с разбори, отзиви, яд и позиции. Сега обаче ми е времето да благодаря - да благодаря на хората в листата за тяхната сила в акцията, да благодаря на общинските ръководители на Българска социалистическа партия в Смолянска област за тяхната помощ в огромната борба. Специално да благодаря на Рабие Кьосева, която сподели същинска политическа класа и жанр и не знам по какъв начин (сигурно е магия) докара гласовете за един мандат в Смолян. И, несъмнено, особено да благодаря на Маринела Шаронова, която с изключение на, че е скъп асистент, трансформира Кремене в туптящото алено сърце в поречието на Арда, където Българска социалистическа партия смаза ГЕРБ, а болестта Има Такъв Народ съвсем не беше позволена. Запознах се с толкоз доста хора, чух толкоз доста истории - откровено съм признателен за всеки един споделен момент. Велик месец. Може да не съм удовлетворен от резултата, само че страстта беше прелестна. А това в последна сметка е значимото... “.

Хумчев, който е получил съвсем два пъти повече преференции от Симов (1186 по отношение на 671), изрично се разграничи от написаното с мотив, че Българска социалистическа партия е губеща в тези избори.
„ Самоотвержените ръководители на общините не одобряват огорчението и назиданието. Те знаят, че изборите и партийният живот не са магия, направена от една персона. А познания, опит, умения, фрагменти. Дисциплинираният и родолюбив избор на гласоподавателите, ентусиазмът на хората от региона и добре подбраната, виновна листа на претендентите за народни представители, общинските партийни екипи извоюваха мандата на Българска социалистическа партия. Точно за това на всички тях благодаря и те би трябвало да са на пиедестала, а не две-три имена “, показва Хумчев.
 
 

 Спомен за Коритаров: Разпъвал ме е в студиото си, само че ще ми липсва Спомен за Коритаров: Разпъвал ме е в студиото си, само че ще ми липсва
" О, не! Починал е Георги Коритаров. Да, знам, че доста хора го мразеха, ненавиждаха люто и проклинаха. Но аз в действителност го харесвах. Беш...
 
 
Снимка: Емил Хумчев
Той отбелязва, че за позволените неточности и недостатъци на акцията предстоят размишления и разбори. И се обръща още веднъж към лидера:
" Господин Симов, за Вас наслада, за партията проваляне. И от двете се вадят поучения. В област Смолян живеят почтени социалисти. Те не се нуждаят от вашия яд /както пишете/ и „ да ви дудна “ с разбори, отзиви /разбирайте говорене/. Ще създадем всичко допустимо да не предизвикаме партийна рецесия в Българска социалистическа партия в област Смолян. Мъдро и отговорно за Българска социалистическа партия, с цел да се съхраним. И никой не трябва да не помни, че всеки народен представител е длъжен на гласоподавателите си ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР