Вторият сезон на Bridgerton излезе само преди броени дни. Сериалът

...
Вторият сезон на Bridgerton излезе само преди броени дни. Сериалът
Коментари Харесай

Защо вторият сезон на Bridgerton не е това, което очаквахме

Вторият сезон на Bridgerton излезе единствено преди броени дни. Сериалът е измежду най-гледаните в Netflix и вероятността към този момент всички негови фенове да са го изгледали е огромна - в последна сметка от 25 до 31 март е повече от задоволително време.
 Bridgerton, Симон Ашли и мъчителният ѝ опит с носенето на корсет
Болезнената история от фотосите на втория сезон на Bridgerton

Носенето на корсет не е по никакъв начин елементарно

Но дано не си играем с догадки, а да погледнем към нещо по-реално. Защото класацията на стрийминг платформата е повече от показателна за нестихващия интерес.

Оказва се, че новият сезон на Bridgerton към този момент е заел първата позиция измежду десетте най-гледани сериала за седмицата 21-27 март.

И тъй като числата постоянно са най-красноречиви, към впечатляващата статистика може да прибавим и още един факт: единствено за първите три дни след премиерата си в петък, сериалът е събрал 193 милиона часа гледаемост в целия свят. А по този начин Bridgerton слага нов връх.

Впечатляващо е, че единствено през уикенда вторият сезон става най-гледаната англоезична продукция на Netflix, написа Just Jared. У нас зрителският интерес също е огромен и все още е номер едно по гледаемост.

Трябва да признаем обаче, че новите епизоди не са напълно това, което чакахме. Някак предусещахме, че сезонът ще е по-различен.

Разбира се, имахме поради, че главната сюжетна линия към този момент ще бъде водена от персонажи, които до момента са били второстепенни, само че ни изненадва методът за по-малко горещи подиуми.

Създателите на сериала изясняват, че в никакъв случай не са снимали секс сцена просто ей по този начин, с цел да има повече. Никога и не биха го създали отсега нататък, написа Metro.

" Всичко се прави с предумисъл и този сезон историята е по-различна. "
 Bridgerton, Джонатан Бейли и какво е трябвало да вършат актьорите за секс сцените в сериала на Netflix
Секс сцените в Bridgerton - изпипани до последния подробност

Странните неща, които актьорите е трябвало да вършат

Тук сме изцяло съгласни - втори сезон на Bridgerton несъмнено е по-скоро сантиментален. И макар че на моменти може и да ни липсва спомагателна доза пристрастеност, историята е задоволително добре изпипана, с цел да е все по този начин на върха на класациите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР