Вторият съботен ден на Автосалон София 2017 обещава да е

...
Вторият съботен ден на Автосалон София 2017 обещава да е
Коментари Харесай

Автострасти от двете страни на столичния булевард “Цариградско шосе“

Вторият съботен ден на Автосалон София 2017 дава обещание да е повече от парещ.

Обединена обща автомобилна сцена от над 17 000 квадратни метра ще показа най-голямото скупчване на конски сили в столицата. На паркинга на магазин МЕТРО през целия ден гуми ще пилят участниците във финалния IV-ти кръг от дрифт шампионата на България, а в съседство в залите на Интер Експо Център ще кротуват 40 000 конски сили, притаили мирис под капаците на повече от 300 нови автомобила, изложени на Международния авто салон София 2017.

Дрифт конкуренцията е част от най-мащабното събитие в 25-годишната история на софийският автосалон и през днешния ден се чака да посрещне голям брой почитатели още в ранни зори. Програмата ще стартира в 9:00 със свободни тренировки клас „ Про 2 ", след което на всеки кръговиден час ще започват поредно тренировките на „ Про 1 " и още веднъж „ Про 2 ". От 14:00 до 17:00 ч ще се проведат квалификациите, а от 18:00 до 19:00 ч. ще е откриването и представянето на водачите. На фарове и със особено светлинно -моторно шоу от 19:00 до 21:00 ч феновете ще следят финалите - Топ 16 в двата класа, а в 21:00 ч. - и церемонията по награждаване.

Вход за публиката на дрифт шампионта - 10 и 15 лев.

Топлата връзка на станция „ Интер експо център " на софийското метро ще бъде сплотяващият мост за искащите да не пропуснат нито едно от двете събития. Автосалон София 2017 в своите два последни дни ще посреща гости от 10:00 до 20:00 ч., с покана за тестват на над 80 автомобила и мотоциклета, с десетки атракции, занимания, награди и изненади за всички гости - дребни и огромни. Утре, в неделя, ще бъде изтеглен и късметлията, попълнил анкетна карта на ревюто или в някои от шоурумите на фирмите, обезпечили огромната премия - чисто нова кола по желание сред 12 страхотни автомобила.

Изложението показва 44 международни марки - 36 автомобилни и 8 мотоциклетни. Премиерите и софтуерните новости са над 70, а новата подвижност е показана от 28 хибридни, plug-in и напълно електрически коли.

За публицистите и фотографите, отразяващи дрифт шампионата, светолоотразителните жилетки в тъмната част на надпреварата са наложителни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР