Вторият избягал от затвора – , веднъж е правил опит

...
Вторият избягал от затвора – , веднъж е правил опит
Коментари Харесай

Бащата на избягалия Колев: Ако има акъл трябва да е зад граница

Вторият избягал от пандиза –, един път е правил опит да се свърже с брат си Христо. Това сподели самият Христо Колев. Бащата на Радослав пък има вяра, че синът му е още жив. Семейството обаче твърди, че не знаят къде се намира Радослав.

За последно Ангел Колев видял сина си през март. Договарят се идващото рандеву в пандиза да е на рождения му ден – 22 април. Радослав обаче бяга преди този момент.

„ Ако има нещо в главата, би трябвало към този момент да е минал границата. Ако остане тук, рано или късно ще го хванат”, безапелационен бе Колев пред bTV. Той твърди, че Радослав нито един път не се е свързал с него по телефона.

„ Не е толкоз тъп да ми звънне по телефона, знае, че ще го засекат. А и около нас е цялостно с полиция”, сподели Ангел Колев. След бягството бащата е разпитван няколко пъти в полицията. Другия му наследник – Христо, също – през вчерашния ден за финален път, само че се прибира с медицински документ за побой. Христо признава, че един път Радослав се е опитал да се свърже с него.

„ Една жена ми се обади от чужд номер и ми направи среща. Но като отидох там, имаше патрулка и не се появи”, съобщи братът на избягалия пандизчия. Той твърди, че няма визия къде е Радослав, а на въпроса дали в случай че знае, ще го покрие, отговори: „ Зависи от обстоятелствата”. Христо се надява всичко да се обясни по-бързо.

Бащата пък споделя, че рано или късно ще разбере къде е синът му.

„ Не желая да схвана сега, тъй като ми е по-лесно” означи той.

Ако след три месеца няма прогрес в издирването, мъжете ще стартират сами да търсят Радослав Колев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР