Вторият двубой от програмата на деветия кръг от efbet Лига

...
Вторият двубой от програмата на деветия кръг от efbet Лига
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арда – Ботев Враца, станаха ясни стартовите състави

Вторият дуел от програмата на деветия кръг от efbet Лига опълчва тимовете на Арда и Ботев Враца. Двубоят стартира в 20:00 часа и може да го наблюдавате онлайн по Diema Sport HD . Кърджалии се показват мощно от началото на сезона и са на петата позиция с 12 точки, до момента в който Ботев са 11-ти с осем пункта.

Двубоят може да следите минута по минута в Gong.bg .

Отборът на Стамен Белчев притегли през паузата за национални тимове някогашния национал Михаил Александров, Илиас Хасани и Конър Рандъл, който има 8 мача за британския Ливърпул. След наказване за тази намира се завръща Румян Овсепян, а осъден за дуела е Деян Лозев. Жоао аморин пък е възобновен от своята травма. Старши-треньорът Стамен Белчев съобщи, че тимът е могъл да завоюва още точки досега. Стана ясно и противникът на отбора за 1/16 финалите за Купата на България. Това е тимът на Хебър Пазарджик.

За Ботев Враца най-важното е завръщането на Валери Божинов в тима, който означи гол в контролата против Монтана, приключила 1:1. С привличането на Деян Иванов от Левски, чартърен, се поставя завършек на селекцията в отбора на Сашо Ангелов. Контузен остава Мирослав Будинов. Ботев ще играе с Добруджа на 1/16 финалите за Купата на България.

АРДА КЪРДЖАЛИ - БОТЕВ ВРАЦА 0:0

Стартови сформира:

Арда: 1. Иван Караджов, 22. Атанас Кръстев, 71. Пламен Крумов, 5. Зоран Гаич, 12. Дарко Глишик, 27. Емил Мартинов, 8. Румян Ховсепян, 7. Спас Делев, 30. Жоао Карлос, 17. Иван Коконов, 99. Радослав Василев

Старши-треньор: Стамен Белчев

Ботев Враца: 33. Красимир Костов, 11. Андреас Васев, 30. Валери Домовчийски, 37. Венцислав Керчев, 7. Георги Вълчев, 6. Даниел Гаджев, 9. Даниел Генов, 3. Деян Иванов, 19. Ивайло Михайлов, 18. Илия Миланов, 10. Петър Атанасов

Старши-треньор: Сашо Ангелов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР