Втори вот на недоверие срещу правителството ще има. Това потвърди

...
Втори вот на недоверие срещу правителството ще има. Това потвърди
Коментари Харесай

Опозицията в спор: Сега или след изборите да бъде новият вот на недоверие

Втори избор на съмнение против държавното управление ще има. Това удостовери водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Сливен. Тя изрази вяра това да се случи още преди изборите, тъй като в партията били подготвени с претекстовете.

Именно моментът се оказал единствената линия, по която трите опозиционни партии имат различие. От „ Възраждане “ били на мнение, че вотът би трябвало да бъде след изборите. А в Българска социалистическа партия са уверени, че по-добре да е час по-скоро.

„ Предстоят диалози, в които ще се убеждаваме взаимно, че е по-добре това да стане в този момент “, сподели Нинова.

Иначе и Българска социалистическа партия, и Има Такъв Народ, и „ Възраждане “ събрали подписи и дали своите оферти за желаното съмнение.

Темата ще бъде „ Провал в политиката за национална сигурност и защита “, както Нинова разгласи още на 13 октомври, когато държавното управление преодоля първия избор на съмнение – за неуспех в енергетиката.

„ Управляващото болшинство работи несъответстващо, счита тя. Изказването на Тодор Тагарев, че с 50 души на границата ще спре гигантската вълна миграция, която се чака, е несериозно “, разкритикува Нинова.

В момента Народното събрание е във почивка за изборите. Ако вотът бъде импортиран в този момент, това значи ново изключително събиране - каквото към този момент един път имаше за разискванията и гласуването на първия избор. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР