Втори тур на новия избор за кмет на село Могилино,

...
Втори тур на новия избор за кмет на село Могилино,
Коментари Харесай

Жителите на русенското село Могилино си избират кмет на балотаж

Втори тур на новия избор за кмет на село Могилино, община Две могили, област Русе, се организира през днешния ден в обитаемото място. Това заяви за Българска телеграфна агенция ръководителят на Общинската изборна комисия (ОИК) Анелия Петрова. Изборният ден стартира обикновено, като до 8:00 часа не са постъпвали сигнали за нарушавания. 

Двамата претенденти, които доближиха до втория тур на новия избор за кмет, са Камен Илиев Раев от партия ГЕРБ и Анелия Радкова Александрова от " Възраждане ". 

Избирателите с право на глас са 139. В селото е разкрита една секция. Гласуването се реализира единствено с хартиени бюлетини. " Секционната изборна комисия се яви в цялостен състав и не се наложи подмяна на членове ", сподели Анелия Петрова.

Българска телеграфна агенция напомня, че до новия избор се стигна, след като жителите на селото не съумяха да си изберат кмет и от втория тур на локалния избор на 5 ноември предходната година. За двамата претенденти, достигнали тогава до балотажа, гласоподаваха по 39 гласоподаватели. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР