Втори протест в защита на оставането на генералния директор на

...
Втори протест в защита на оставането на генералния директор на
Коментари Харесай

Протест и пред СЕМ в защита на директора на БНР

Втори митинг в отбрана на оставането на генералния шеф на БНР Светослав Костов на поста му. Този път протестиращите публицисти, чиновници и музикални сформира от националното радио застанаха пред своята постройка на " Драган Цанков ", а под прозорците на Съвета за електронни медии, изискал оставката на Костов.

Пред офисите на медийния регулатор на " Шипченски проход " в поддръжка на шефа на радиото оркестрите дойдоха с инструментите си.

При създалата се обстановка членовете на Съвет за електронни медии поканиха част от протестиращите на среща - нещо, което не се бе случило в предходните дни.

По време на предходния митинг пред постройката на националното радио протестиращите в отбрана на Светослав Костов недоволстваха, че е била изслушана единствено част от редколегията, само че не и някой от несъгласните с това, че Костов е отговорен за прекъсването на сигнала на 13 септември и че е упражнявал цензура върху Силвия Великова, заради което  би трябвало да бъде, до момента в който текат инспекции на прокуратурата и Сметната палата.

Съвет за електронни медии обаче реши, че му желае оставката и стартира процедурата по предварителното преустановяване на мандата му през идната седмица.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР