Втори основен футболист на Ботев (Пд) отпада за финала за

...
Втори основен футболист на Ботев (Пд) отпада за финала за
Коментари Харесай

"Ботев" загуби втори играч за финала

Втори главен футболист на " Ботев " (Пд) отпада за финала за Купата на България против " Локомотив " (Пд). Според " Пловдив Нюз " бразилецът Джонатан Перейра няма да бъде възобновен за мача, който е на 15 май от 19 ч. на Националния стадион " Васил Левски ". Преди това стана ясно, че и Атанас Зехиров е навън за мача, защото ще претърпи интервенция.

Защитникът на пловдивчани Димитър Пиргов пък бе осъден от БФС за 1 мач поради насъбрани картони и няма да играе в съботното домакинство против " Берое " в Първа лига, само че ще е на линия за финала.

Мачът за трофея може да бъде определящ за бъдещето на звездата на " Ботев " Тодор Неделев. Той е наблюдаван от истанбулския гранд " Фенербахче ", като към този момент има утвърждение да се стартират договаряния с него. Според турското издание " Фотомач " клубът ще избира сред Неделев и гръцкия национал Лазарос Ламбру ( " Фортуна ", Хол). Отделно " Фенербахче " има интерес и към вратаря на " Левски " Николай Михайлов, който може да притегли като свободен сътрудник през лятото.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР