Втори мигрант е починал след катастрофата на АМ Тракия. Това

...
Втори мигрант е починал след катастрофата на АМ Тракия. Това
Коментари Харесай

Втори мигрант почина след катастрофата на АМ "Тракия"

Втори мигрант е умрял след злополуката на Автомагистрала " Тракия ". Това научи NOVA.

В джипа, който се обърна в полето на 278 км на автомагистралата в посока София в събота вечерта са пътували общо 12 души - водач и 11 мигранти. При случая на място почина един от мъжете, които са на възраст сред 20 и 25 години и са от Сирия.

Към момента няма арестувани за злополуката с мигранти на автомагистрала " Тракия " край Ямбол. Шофьорът на джипа е открит, само че не е арестуван, защото сега е в тежко положение в болница, сподели за Българска телеграфна агенция окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев.

" В джипа са транспортирани 11 мигранти, всички от сирийски генезис. Автомобилът е бил ръководен също от сириец със статут на краткотрайно пребиваващ у нас. При него е налице тежка телесна щета и сега е под здравно наблюдаване, с цел да се реши дали да бъде арестуван. Към този миг няма и повдигнати обвинявания ", сподели още прокурор Дойчев.

В ямболската болница са признати осем от потърпевшите, като трима остават в тежко положение. Сред тях е и водачът, който е превозен по-късно. Останалите трима потърпевши са в болничното заведение в Сливен, като двама от тях с в тежко положение, сподели за Българска телеграфна агенция заместник-директорът на лечебното заведение доктор Валентин Вълчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР