Втори инвеститор е подписал предварителен договор за закупуване на парцел

...
Втори инвеститор е подписал предварителен договор за закупуване на парцел
Коментари Харесай

Втори инвеститор ще купува терен в Индустриална зона „Загоре“

Втори вложител е подписал прелиминарен контракт за закупуване на имот в и осъществяване на капиталово желание за над 10 милиона лв.. Това заяви Радослав Танев, изпълнителен шеф на зоната. Строителните действия на терена й към този момент са изцяло приключени и е публикуван Акт 15. Танев посочи, че сега се изследват нови терени, които да се причислят към зона " Загоре ", с което да се усили общата ѝ повърхност.
Първата копка на Индустриална зона „ Загоре ” беше направена в края на октомври предходната година. Тя се построява посредством колаборация сред Община Стара Загора и страната. Реализирането на индустриалната зона ще има основна роля за устойчивото развиване на целия район. Площта й в първия стадий от нейното създаване е 115 хиляди квадратни метра, която е разграничена на 11 парцела с повърхност сред 4 и 15 хиляди квадратни метра.
 Направиха първа копка за параклис Св. вмчк. Георги Победоносец в Стара Загора (СНИМКИ) Направиха първа копка за параклис " Св. вмчк. Георги Победоносец " в Стара Загора (СНИМКИ)
Първа копка за създаване на параклис " Свети вмчк. Георги Победоносец " направиха в деня на 22-годишнината от основаването на  Втора...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР