Втори ден от безпрецедентия турнир за българския колективен спорт Купа

...
Втори ден от безпрецедентия турнир за българския колективен спорт Купа
Коментари Харесай

Втори ден от безпрецедентния турнир за Купа България по плажен хандбал

Втори ден от безпрецедентия шампионат за българския групов спорт Купа България – „ Несебър Бийч Къп “, излъчи своите водачи в групите. Финалът от миналогодишният шампионат при мъжете “Несебър Бийч Къп” се повтаря в полуфиналите. Един против различен ще се изправят: НСА против Несебър. В другият полуфинал се срещат тимът на АСТИ Хасково и Калиакра Каварна.

При дамите за място на финала ще спорят Люлин против Сливница, както и Поморие против Украйна. През втория ден на шампионата станаха ясни и първенците на Републиканското по плажен хандбал за юноши и девойки. Панагюрище завоюва първото място при девойките, до момента в който при юношите първенци станаха АСТИ Хасково.

Индивидуални награди за най-хубав вратар, най-полезен играч и най-атрактивен играч бяха раздадени. Обявени бяха и състезатели влезнали в идеалната осмица. В неделя (днес) е кулминационната точка на шампионата, финалните мачове при мъже и дами. Десетки деца не престават присъединяване си в хандбалният камп, проведен по стратегия “Предай нататък… Спорт” със съдействието на Министерството на младежта и спорта.

Резултати от първия ден:
 Класиране по групи:

РЕПУБЛИКАНСКО



НЕСЕБЪР БИЙЧ КЪП - КУПА НА БЪЛГАРИЯ

Програма през днешния ден:

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР