Втората вълна от коронавирусната пандемия през зимата може да е

...
Втората вълна от коронавирусната пандемия през зимата може да е
Коментари Харесай

Втора вълна на Острова може да убие 120 000 души

Втората вълна от коронавирусната пандемия през зимата може да е по-сериозна от първата и да вземе 120 хиляди живота в Обединеното кралство, предизвестиха английски учени, написа вестник London Evening Standard, представен от организация " Фокус ".

В новия отчет на Академията по медицински науки, поръчан от основният теоретичен консултант на управляващите в Лондон Патрик Валънс, се споделя, че ограничения за предварителното въздържане на разпространяването на ковид би трябвало да се вземат неотложно. В него се споделя още, че COVID-19 може да вземе до 120 хиляди жертви сред септември и идващия юни, по същото време, когато върлува и сезонния грип, което ще натовари в допълнение здравната система в Обединеното кралство.

Според отчета, направен от 37 учени и учени, има доста неясноти към това по какъв начин пандемията от COVID-19 ще еволюира в страната през идващите месеци. Според учените лечебните заведения може да бъдат натоварени през януари и февруари 2021 година сходно или по-зле спрямо тази пролет. В числата от отчета не се имат поради възможните ограничения на държавното управление или потреблението на пробни медикаменти в битката с COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР