Втората сватба на Марта-Луизе беше белязана от няколко отлагания. Първо

...
Втората сватба на Марта-Луизе беше белязана от няколко отлагания. Първо
Коментари Харесай

Сватбата на принцеса Марта-Луизе и шаман Дюрек - 4 дни яли, пили и се веселили

Втората женитба на Марта-Луизе беше белязана от няколко отлагания. Първо беше ковид пандемията, а по-късно здравословните проблеми на годеника й - самопровъзгласилия се за шаман американец Дюрек Верет.
 Принцеса Марта-Луизе и годеникът й шаман Дюрек с вест за датата на сватбата си
Неочаквана кралска женитба на хоризонта

Принцеса Марта-Луизе има вест

От септември предходната година обаче е ясно, че женитба ще има. Тя ще се състои на 31 август 2024 година в Гайрангер - град във фиорд в Норвегия, който е под отбраната на ЮНЕСКО. Локацията също не е инцидентна - историческия и първокласен хотел Union.

И въпреки да е април, към този момент са ясни много детайлности за самата женитба. Тя ще продължи цели четири дни. Очаква се гостите да дойдат още на 29 август, с цел да се опознаят. Дъщерята на крал Харалд Пети даже е прецизирала дрескода за вечерта - " готини и секси ".

На идващия ден 52-годишната Марта-Луизе и 49-годишният Дюрек ще поведат гостите си на пътешестване с лодка из фиорда, където да се любуват на живописната природа, водопадите, както и на доста коктейли за покачване на настроението.

За сватбения ден условията към гостите са доста: те не би трябвало да носят розово, златно, бяло и черно. Затова пък дамите би трябвало да са с дълги вечерни рокли, а мъжете - в смокинги. Личните телефони ще бъдат взети преди церемонията, а фотосите са неразрешени.

Сред гостите се чака да забележим някои звездни лица като Гуинет Полтроу да вземем за пример, която е измежду клиентите на шаман Дюрек. пък е в другарски връзки с престолонаследницата на Швеция, тъй че може би принцеса Виктория и брачният партньор й принц Даниел също ще участват, допускат от норвежкото издание SE og HØR.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР