Втора номинация за „Оскар“ - това си пожелава българският актьор

...
Втора номинация за „Оскар“ - това си пожелава българският актьор
Коментари Харесай

Димитър Маринов се надява на нова номинация за Оскар - slava.bg

Втора номинация за „ Оскар “ - това си пожелава българският артист с непрекъсната адресна регистрация в Съединени американски щати Димитър Маринов в невечерието на премиерата на новия му филм – The Little Things („ Малките неща “). Заглавието би трябвало да се появи на бял свят на 29 януари, с което влиза таман в точния момент в периодите за разглеждане от страна на Американската кино академия, която годишно раздава оценките, предава Монитор. В основната роля пък ще забележим Дензел Уошингтън.

„ Това е един неповторим човек. Той е извънредно концентриран “, изясни Маринов пред Нова тв по отношение на присъединяване си в The Little Things. Звездата от „ Зелената книга “ добави, че е имал цялостен лист с правила по отношение на работата с Уошингтън. Сред тях било изискването, че Маринов няма право да гледа сътрудника си в очите по време на подготовки. В никакъв случай не би трябвало да инициира диалог с Дензел, като вместо това би трябвало да изчака той да стартира разговора първи.

На другия полюс пък било отношението на Реми Малек към Маринов. Носителят на „ Оскар “ за превъплъщението си във Фреди Меркюри („ Бохемска рапсодия “) към този момент се познавал с българина около церемонията на Академията при започване на 2019 година, като двамата вдигали тостове дружно и на обичайното празненство на Елтън Джон след събитието. „ Той си ме спомни, говорихме си, прегърна ме “, спомня си още Маринов.

Припомняме, че в The Little Things артистът влиза в облика на управител на долнокачествен хотел, в който отсядъл известния сериен палач от 90-те години на предишния век Ричард Рамирес (Джаред Лето). „ Местният шериф (Уошингтън), потегля по следите му и те го довеждат до този хотел. Не единствено това, само че той се настанява в същата стая, в която е отсядал и Рамирез. Партньорът на шерифа, полицейски следовател, в ролята Реми Малек, оказва помощ на шерифа в следствието “, изясни наскоро пред Монитор Маринов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР