Всяко упражнение, което повишава сърдечната честота до 150 удара в

...
Всяко упражнение, което повишава сърдечната честота до 150 удара в
Коментари Харесай

5 кардио тренировки, с които да смените досадното тичане

Всяко упражнение, което покачва сърдечната периодичност до 150 удара в минута, може да се смята за кардио упражнение. Най-честата процедура измежду този тип образование е бягането. Упражнението 30 минути дневно е задоволително време за възстановяване на сърдечната функционалност и битка със сърдечно-съдовите болести в бъдеще.
Видове различни натоварвания с цел да развиете и вярно сърдечния мускул и тяло.
 Магия на слънчевата светлина: Как да привлечете шанс с пролетното слънце Магия на слънчевата светлина: Как да привлечете шанс с пролетното слънце
Пролетното слънце има доста мощна креативна мощ. Експертите по биоенергия приказваха за това по какъв начин да внесете шанс в живота си и дома си...
Велосипед
Колоезденето е ужасно кардио. И всяка алтернатива е подобаваща: без значение дали става въпрос за колоездене със семейство отвън града или за симулатор във фитнес клуб. Разбира се, най-добре е да вършиме тренировките си навън. Тук ще намерите разнообразни пейзажи и чист въздух. Колоезденето по хълмист терен или нагоре се смята за изключително високо във връзка с натоварването. Лайфхак: велосипед с няколко скорости ще ви разреши да не се изморявате доста първоначално и да контролирате равнището на натоварване.
Плуване
Защо плуването е по-лесно от бягането? Въпросът е, че плуването, за разлика от бягането, лимитира способността ви да дишате. Приемайки това като сигнал, нашето тяло се стреми да усили размера на белите дробове. Нещо повече, непосредствен контакт с вода укрепва имунната система, отпуска и разрешава на мускулите да се възстановят по-бързо.Традиционната подготовка за кардио плуване се състои от загряване, съществена подготовка и изстудяване.
Пътека
 Горим калории със единствено 40-минутна разходка Горим калории със единствено 40-минутна разходка
Една от главните рекомендации на Световната здравна организация (СЗО) за попречване на развиването на незаразни заболявания - като затлъс...
Това е неповторим симулатор, който ви разрешава оптимално да разпределите натоварването на всички елементи на тялото едновременно. В момента това е един от най-популярните симулатори. Основната му характерност е, че имитира тичане, вървене нагоре, тичане нагоре. В същото време пътеката ви разрешава да се движите с по-умерено движение от бягащата пътека. Вкъщи можете да употребявате и малко по-компактен и наличен.
Разходка
Казват, че с цел да изгори задоволително калории, човек би трябвало да изминава най-малко 10 хиляди крачки дневно. В идеалния случай ходенето на кардио може да стартира когато и да е и на всички места. Не забравяйте да сгъвате и разгъвате ръцете си, до момента в който ходите, и нищо друго не се изисква.
Скачане на въже
Обикновено въже за скачане, може елементарно да се трансформира в опция на скъпото съоръжение за извършения и ходенето до басейна. Какво би трябвало да бъде част от програмата на въжета за начинаещи, с цел да бъде ефикасна? Първо, не забравяйте да се загреете (разтегнете ставите, разтегнете мускулите на краката), преди да скачате с въже. Второ, в края на всяка подготовка си поемете мирис и се разтегнете. Препоръчително е да упражнявате 2-3 пъти седмично.
 Възрастен мъж измина 40 075 километра, с цел да отслабне Възрастен мъж измина 40 075 километра, с цел да отслабне
Пенсиониран съветник в региона на предприемачеството, 70-годишният Винод Баяай извървя маршрут, равностоен на обиколката на земнот...

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР