Всяко момиче трябва поне веднъж да се подведе по вече

...
Всяко момиче трябва поне веднъж да се подведе по вече
Коментари Харесай

12 лесни прически, когато бретонът израства

Всяко момиче би трябвало най-малко един път да се подведе по към този момент завръщащия се тренд на. Колкото и да е хубав обаче, той е сложен за поддържане  – изисква чести визити при коафьор, омазнява челото, в случай че кожата и без друго е склонна към омазняване, а до момента в който израства, влиза в очите и " наникъде не стои ".
               
on Dec 31, 2018 at 10:21am PST

 

Ако сте дали късмет на бретона, само че към този момент сте изтощени да го подкъсявате на всеки 2 – 4 седмици и желаете смяна, на помощ идват модерните в последно време .  

В галерията ни ще намерите ентусиазъм и хрумвания за прически, с които да скриете онази awkward фаза, в която бретонът хем не е бретон, хем не е с дължината на останалата част от косата. Не се предавайте -  косата ще порасне, а в това време има по какъв начин да прикриете странния бретон. 

 
               
on Jul 18, 2018 at 1:11pm PDT

 

Добре че шнолите се завърнаха на мода , а нежното лъчение на перлите и е прибавен бонус към практичността. За по-смелите (и по-сръчните) цветна лента, която минава през челото, може да се окаже идеалното решение към по-небрежни и семпли аутфити. Бохемско или супер ретро пък може да е излъчването, в случай че приберете цялата коса в тюрбан с красива забрадка от качествена материя. Дискретните фиби в цвета на косата, несъмнено, постоянно са алтернатива, когато израстващият бретон влиза в очите.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР