Всяко хлапе знае, че годината е съставена от 365 дни,

...
Всяко хлапе знае, че годината е съставена от 365 дни,
Коментари Харесай

Ето колко са работните дни в годината на кралските семейства

Всяко хлапе знае, че годината е формирана от 365 дни, а по-голямата част от тези дни се оказват работни - за наше голямо страдание, написа начин на живот.бг..

Кралските фамилии също не вършат изключение, и членовете им работят, много по-малко, несъмнено. Сайтът UFO No More е решил да се поразрови в календарите и уговорките на кралското семейство на Дания за 2018 година, с цел да пресметна какъв брой дни от годината са прекарали в работа.

От датското кралско семейство най-ангажиран е бил принц Фредерик , който за 2018 година е прекарал в работа 100 дни , като най-натовареният му месец е бил октомври. Тогава принцът е работил 18 дни.

Той е следван от брачната половинка си принцеса Мери , която е работила публично 95 дни . Чак на трето място идва кралица Маргрет II с 93 дни . За съпоставяне ще кажем, че през 2017 година работните дни за кралицата са били 130, само че при започване на 2018 година тя загуби брачна половинка си принц Хенрик, което изяснява спада.

 Снимка 399648

Източник: royalcentral.co.uk / Heaven LeeMiller

Тя е следвана от сестра си принцеса Бенедикте - 65 дни. По-малкия брат на принц Фредерик - принц Йоахим, е работил 57 дни , а брачната половинка му - принцеса Мари - 52 дни . Важно е да отбележим, че последните двама имат и други задължения. Принцът работи във Въоръжените сили на страната, а принцесата в Датската организация за ръководство на изключителни обстановки.

Общо за 2018 година членовете на датското кралско семейство са работили 220 дни . Но припомняме, че това са дните от формалните им календари и в тях не са включени най-различни срещи и мероприятия, което значи, че са работили повече.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР