Всяко действие на българските правителства от началото на войната на

...
Всяко действие на българските правителства от началото на войната на
Коментари Харесай

Стефан Гамизов за енергийната криза: Живеем в перфектната корупционна, мафиотска буря

Всяко деяние на българските държавни управления от началото на войната на съветската тирания против Украйна, която разпростра енергийна хибридна война против Европейски Съюз, с цел да го накара да спре да поддържа нападнатата от Русия демократична украинска страна, всяко деяние е подчинено по какъв начин да се извлекат корупционни изгоди и да не се разреши нито една цена за българите да бъде овладяна.

Действа се просто и дейно. Колкото по-скъпо, толкоз повече повече пари ще се вземат от % корупция и обири. Едно е да вземеш 20% от 1 милиард лв., друго е да вземеш 20% от 10 милиарда лв.. Лева е с закрепен курс и кражбите са действително в евро. Не очаквайте никаква прошка от никой политик в България в този момент.

 

Никога в историята на България за толкоз малко време не са имали опция да крадат толкоз доста.

Живеем в съвършената корупционна мафиотска стихия. Не стихия от корупция и държавни обири, а вихър.

Санкционираните от Съединени американски щати и съветската тирания в действителност откриха цялостен надзор над България от началото на 2022 година. Това сигурно е било координирано с съветските разследващи служби и е било част от подготовката за войната в Украйна на Русия, както Турски Поток беше част от тази подготовка.

Чакат ни ужасни времена не тъй като няма решения, а тъй като всички български водещи политици са против народа си и ги отхвърлят, с цел да мародерстват. Всички до един. Зъбенето сред тях е единствено за плячката.

 

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР