Всяко дете между 5 и 12 години може напълно безплатно

...
Всяко дете между 5 и 12 години може напълно безплатно
Коментари Харесай

БФТенис с предизвикателство от кампанията „Първи стъпки в тениса у дома

Всяко дете сред 5 и 12 години може изцяло гратис да се запознае с обичания спорт за първи път
Българската федерация по тенис продължава с първото предизвикателство от акцията „ Първи стъпки в тениса вкъщи ", с която всяко дете сред 5 и 12 години може изцяло гратис да се запознае с обичания спорт за първи път, да се забавлява у дома посредством показаните от лицензирани треньори извършения, както и да печели награди.

До края на изключителното състояние в България от понеделник до сряда от федерацията ще показват уроците, които ще надграждат базовите тенис умения, в четвъртък ще има предизвикателство към малчуганите, а в петък ще се наблюдава по какъв начин децата вършат и повтарят наученото у дома.

Важно! Наградите са доста – безвъзмездни уроци по тенис, както ракети и топки обезпечени от колегата на БФТ Decathlon. Родителите може да изпратят видео по какъв начин децата им се упражняват у дома дружно със наложителна декларация на [email protected]. Първата специфична премия – тенис ракета, е за първото изпратено видео! Всичко за акцията и разпоредбите, може да откриете на уеб страницата на БФТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР