Всякакви спекулации за възможен нов Нюрнбергски процес срещу руски войници

...
Всякакви спекулации за възможен нов Нюрнбергски процес срещу руски войници
Коментари Харесай

Русия: Идеите за нов Нюрнбергски процес срещу руски войници са недопустими

Всякакви спекулации за вероятен " нов Нюрнбергски развой " против съветски бойци са неприемливи и безусловно погрешни. Това оповестиха от съветското посолство в Съединените щати, оповестява ТАСС.

Смятаме, че всевъзможни спекулации по отношение на организирането на " нов Нюрнбергски развой " против съветски бойци, за които се твърди, че са виновни за закононарушения в Украйна, са неприемливи, написа посолството в " Телеграм ".

От там подчертаха, че съветската войска " пази цивилните в Донбас от нацистите ", подкрепяни от Съединените щати и редица европейски страни. Освен това " груповият Запад намерено пропагандира мизантропски хрумвания " , се добавя в изказването.
 Гордън Браун желае Нюрнберски арбитражен съд за Путин
Гордън Браун желае Нюрнберски арбитражен съд за Путин

Клинтън и Буш поддържат Украйна

" Под предлог, че пази свободата на словото, за която се твърди, че има безспорен темперамент в Съединени американски щати, Вашингтон продължава да се опълчва на резолюцията на Общото заседание на Организация на обединените нации за битка против възвеличаването на нацизма, неонацизма и други практики, насърчаващи ескалацията на актуалните форми на расизъм, расова дискриминация, ксенофобия и назадничавост , които предизвикваме всяка година ", показва съветското посолство.

" В сегашната русофобска атмосфера така наречен правозащитници служат само на ползите на локалната ръководеща класа. Затова популяризират фалшификации за потреблението на касетъчни бомби против цивилни в Харков от съветски бойци, а в същото време подценяват бомбардировките на жилища в Донецк от украински националисти, които употребяват западни оръжия ", допълват те.

В понеделник ДНР заяви, че украинските войски са изстреляли две касетъчни ракети от реактивната система за залпов огън " Смерч " и са употребявали 155 мм артилерийски системи за обстрел на централен Донецк. По данни на Министерството на изключителните обстановки на Донецката национална република вследствие на офанзивата са ранени над 20 цивилни, в това число деца. Насени са вреди на три образователни заведения и два жилищни блока.

" Амнести интернешънъл " упрекна Русия във военни закононарушения в Харков

В района са убити 606 цивилни и са ранени 1248 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР