Всяка връзка има своите възходи и падения. Изневярата се смята

...
Всяка връзка има своите възходи и падения. Изневярата се смята
Коментари Харесай

Тежките уроци, които научаваме след изневяра

Всяка връзка има своите възходи и падения. Изневярата се счита за едно от най-непростимите неща във взаимоотношенията. От нея боли, поради нея си задаваме въпроси и от нея научаваме доста, стига да разчетем посланията. Кои са най-важните уроци, които можете да научите от изневярата?

Отчуждаването не е потребно

Много постоянно хората се затварят в себе си. Не споделят с околните за болката. Опитват се да се оправят сами с обидата. Търсят виновността в себе си и утежняват казуса. Не би трябвало да се откъсвате от околните ви. Те могат да ви утешат, да ви дадат съвет, а и най-важното е, че не би трябвало да се срамувате от това, което сте претърпели.

Научете се да разпознавате знаците

Всяко деяние има своето предвещание. Изневерите нормално не се случват просто ей по този начин. В доста от случаите има причина, с изключение на когато сътрудникът ви просто не може да си държи „ достолепието “ обуздано!

След като преживее невярност човек се научава да прониква през забележимото и да разчита необозримото. Лошото е обаче, когато се поддадем на мнителността и изгубим доверието в хората без да са ни дали причина.

Не губете религия в любовта

Една такава мрачна страница от връзката, каквато е изневярата, не би трябвало да помрачава цялостната ви религия в любовта и същинската връзка. Ако допуснете това, рискувате да се лишите от бъдещо благополучие, което ви чака някъде там.

Независимо от това какъв брой мъчителна е била изневярата, би трябвало да се научите да давате късмет на новото, на светлото, на същинското. Само по този начин ще разберете дали то е такова в действителност!

Не стойте безучастно, чакайки някогашният ви да се върне при вас

Надеждата, че той ще размишления и ще се върне при вас след случилото се ще ви попречи да отворите път на нова и здрава връзка, каквато заслужавате. Много дами стартират да оправдават мъжете си, тъй като търсят виновността в себе си.

Често казусът има две страни. Но това не значи да поемате цялата виновност за себе си. Приемете случилото се, обърнете нова страница от живота си и не забравяйте – пробвайте се тя да е снежно бяла и чиста!

Никога не забравяйте

Въпреки че е значимо човек да отвори нова и чиста страница от живота си след подобен тежък удар, той не би трябвало да изтрива миналото от мозъка си и да не помни поуките, взети от събитията. Просто не се доверявайте много-много на предубежденията, само че също по този начин и не оставяйте наивността да Ви докара до друга неточност. Разчетете знаците на ориста и запазете поучения за себе си от всяка позволена неточност!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР