Всяка връзка или група приятели има поне един човек, който

...
Всяка връзка или група приятели има поне един човек, който
Коментари Харесай

Пазете се от тези властни и контролиращи зодии

Всяка връзка или група другари има най-малко един човек, който е податлив да подчини всички на волята си. Обикновено този човек взема решение къде ще излизате, какво ще ядете и може би даже от време на време какво можете и какво не можете да носите. Това е по-очевидно в интимните връзки, само че другарските групи също го имат. Сигурни сме, че към този момент се сещате за другар, който дава отговор на критериите.

Знаете ли, че астрологията може да помогне да се дефинира кой от нас има податливост да господства над другите? Да, властните зодии в действителност могат да обвинят своя хороскоп за този затвърден табиет, написа actualno.com.

Несигурните мъже постоянно се оплакват, че са скъсали с сътрудниците си, тъй като са били прекомерно контролиращи. Но в случай че в действителност научите историята зад това, ще разберете, че дамата може би единствено го е инструктирала да не флиртува с други дами, да пуши прекалено много или да остави капака на тоалетната седалка. Да, това е всичко, което е належащо на мъжете, с цел да нарекат дамите властни. Понякога в живота си коства да контролирате, само че от време на време в действителност властните зодии издигат това на напълно ново равнище токсично.

1. Овен

Овенът е може би най-лидерската зодия, с която в миналото ще се пресечете. Зодията е доста гласовита и в действителност не взема под внимание възприятията на никого. Те ще ви дадат указания и вие би трябвало да ги спазвате, без да задавате въпроси. Може да стане малко досадно да сте другари с някой като този или даже по-лошо да излизате с тях, само че Овенът сигурно е мощ, с която би трябвало да се преценявате на работното място. Те правят нещата и то по какъв начин. Има причина някои от най-богатите притежатели на бизнес в света като Лари Пейдж и Мукеш Амбани да са родом от зодия Овен.

2. Скорпион

Скорпионът е толкоз контролиращ, само че по в действителност вреден метод. Всеки, който е бил непосредствен със Скорпиона, знае, че те са властни както в леглото, по този начин и отвън него. И до момента в който преобладаващият им темперамент може да бъде оценен в леглото, в противоположен случай просто не е толкоз прелестно. Зодията желае да живеете съгласно техните заповеди и просто няма различен метод с тях. Безполезно е да се пробвате да употребявате логиката с тях, тъй като те желаят това, което желаят. Те може да не желаят да сте другари с някого, да не носите смело облекло или да не публикувате „ тази “ фотография в обществените медии. Изисква се доста самообладание, с цел да се справите със Скорпион и ние изпитваме голямо почитание към всеки, който успее да подчини тази властна зодия на волята си.

3. Дева

Девите са перфекционистите на хороскопа. Те желаят всяка осъществена от тях работа да е безупречна. Да, те нормално се натоварват прекалено много, с цел да реализиран равнището на съвършенство, което желаят, само че това е тематика за различен ден. Искаме да поговорим за това по какъв начин опитът им да бъдат перфекционисти ги трансформира в властна и контролираща зодия. Повечето от сътрудниците им са или разочаровани от тях, или се опасяват от тях. Тъй като Девите рядко намират някоя друга с изключение на тяхната работа приемлива, те постоянно се оплакват и мрънкат за качеството на работата, осъществена от другите. Те са толкоз сериозни към хората, че тяхното шефство ги кара да звучат единствено злобно и пренебрежително. Тяхната несравнима успеваемост е това, което стопира хората да споделят какво в действителност мислят за Девата.

4. Стрелец

Стрелците са толкоз непринудени и безразлични в метода си, че няма да повярвате какъв брой властни могат да бъдат, до момента в който не ги опознаете от близко. Огненият знак е изборно господарски. Те не се интересуват от това да бъдат водачи на работа или даже в своята клика. Но те са много разнообразни от най-хубавите си другари или сътрудници. Те желаят най-хубавите им другари да бъдат непрекъснато разполагаем и подготвени да извършват командите им. Стрелецът търси единствено хора, които са любовници, които са гъвкави и са съгласни да бъдат подчинени във връзката. Знакът има и тази вродена дарба да кара хората да имат вяра, че те са тези, които ще завоюват, в случай че одобряват Стрелец като собствен „ началник “.

5. Лъв

И двата огнени знака Овен и Стрелец са в този лист с властни зодии. Така че е напълно естествено да включим и Лъва в клуба. Но Лъвовете въпреки всичко са друг вид властници. Тяхното шефство произтича от острата им потребност да имат думата в живота на всеки, на който са скъпи. Те желаят да бъдат тези, които ще вземат всички огромни решения в живота си. Лъвовете имат вяра, че знаят най-добре и хората ще завоюват единствено в случай че се вслушват в думите им. Тенденцията на зодията да управлява е по-очевидна, когато желаят обич и внимание (което постоянно е наистина). Ако открият, че хората не са деликатни към тях, те евентуално ще оставят лидерското си аз да блесне.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР