Всяка салата може да стане дори още по-вкусна, стига да

...
Всяка салата може да стане дори още по-вкусна, стига да
Коментари Харесай

Как да направите перфектния дресинг?

Всяка салата може да стане даже още по-вкусна, стига да я овкусите уместно. Вижте по какъв начин можете да приготвите съвършения дресинг вкъщи.

Салатата е чудесна опция да хапнете нещо вкусно и здравословно. Ако сте фенове на салатите, евентуално имате най-малко няколко обичани разновидността, с които разнообразявате храненето си. Друг метод да разнообразите салатата, е като в овкусите с дресинг. Как може да си извършите супер дресинг у дома?
Съставките на салатата са водещи
Когато избирате дресинг, това, което е най-важно, са съставките на самата салата. Ако доминира руколата, да вземем за пример, която е известна с леката си мъка, дресингът би трябвало да включва повече кисел усет като отплата.
Научете формулата за винегрет
Винегрестът е елементарен – състои се единствено от две съставки: лой (най-често зехтин) и киселина (обикновено оцет или цитрусови плодове). Класическият винегрет нормално е в съответствие 3:1 зехтин и оцет. Но както към този момент стана за ясно, за салати, които са напълно зеленчукови или имат горчиви листни зеленчуци, съотношението може да се промени на 2:1 зехтин и оцет.

 Добави изложение
Изберете вярната лой
Полезният зехтин екстра върджин е най-предпочитаната лой. Неговият усет обаче може да се окаже по-силен, в сравнение с би трябвало, когато желаете да наблегнете някои храни в салатата. Авокадото или пък фъстъченото масло могат да се употребяват като лой за една по-неутрална основа.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР