Ако сравним секса с медитативната практика – общото е, че

...
Ако сравним секса с медитативната практика – общото е, че
Коментари Харесай

Как да изключите мислите по време на секс?

Ако съпоставим секса с медитативната процедура – общото е, че и за двете прекарвания е надалеч по-добре мозъкът да се „ изключи “.

Имате ли проблем с прекомерното мислене по време на секс? Разбира се, то може да не е непрекъснато, само че въпреки всичко от време в точния момент да се появяват мисли, които да ви отдалечават от удоволствието. А от време на време мислите могат да следват една посока и да се трансфорат в серпантина, която изцяло да ви откъсне от сегашния миг.

Всъщност доста хора имат проблем с изключването на мозъка си по време на секс. Причините за това могат да бъдат разнообразни – от стрес, отрицателна визия за тялото, тревога до предходна контузия. За някои успокояването на мозъка е непостижима или най-малко доста предизвикателна задача. Ако вие самите имате потребност от помощ да премахнете мислите си по време на секс, идващите препоръки са потребни насоки по какъв начин може да го извършите:
Фокусирайте се върху петте си сетива
За да изключите мозъка, насочете вниманието си към своите сетива – за досег, аромат и усет. По този метод ще се заземите или казано по различен метод – ще присъствате повече в сегашния миг, което е основната цел. Освен това фокусирането върху сетивата може да ви помогне да се освободите от натиска за реализиране на избран полов резултат. Докосване, целуване, проучване на зрителния контакт са единствено част от нещата, които сами по себе си могат да ви донесат огромно наслаждение.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР