Всяка поява на 34-годишната Адел предизвиква фурор. А това се

...
Всяка поява на 34-годишната Адел предизвиква фурор. А това се
Коментари Харесай

Ще се изненадате колко се състари Адел в лицето

Всяка поява на 34-годишната Адел провокира възторг. А това се случва  заради новата й  слаба фигура. Преди 3 години Адел изчезна от очите на обществеността, като спря театралните си изяви и визитите си на всемирски изяви.Тогава тя искаше да си почине, след тежкия бракоразвод с предприемача и татко на сина й Саймън Конаки.

Както постоянно се случва след такава разлъка, Адел стартира да трансформира външния си тип и главните промени се случиха с нейните форми.От звездна поничка, певицата  безусловно се трансформира в грациозна газела с тънка талия единствено за година. След като смъкна повече от 40 кг, в този момент стартира постепенно да наддава. Много нейни почитатели видяха, че сега фигурата й стартира още веднъж да наедрява, само че лицето на Адел си остава прекомерно едва.



От надалеч певицата наподобява зашеметяващо, само че от близо потресаващо. Нейна колежка я снима на светско събитие и фотосите ще ви изненадат.

С просто око се вижда, че английската звезда е остаряла доста. На 34 г певицата се е сдобила с жестоки бръчки към очите, на челото и към устата.



Деколтето на Адел също е наранено от отслабването, кожата е изгубила еластичността си и е обезводнена.

Феновете й бяха ужасени от видяното, никой не си представяше, че кожата й може толкоз да се набръчка и разясняват: „ Прилича на 70-годишна баба, не мога да допускам, че това е Адел! ”, „ Кошмар, каква бабичка е в лице. ”, „ Ето до това води внезапната загуба на тегло ”, безапелационни са феновете й.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР